TSO / BSO / NSA

TSO

Op basisschool De Wilde Wingerd wordt gewerkt met een continurooster. Dit betekent dat alle kinderen met de leerkracht op school eten en een half uur buiten spelen onder leiding van pedagogisch medewerkers van KMN Kind en Co. Op woensdag zijn de kinderen om 12.30 uur vrij.

NSA

De Brede School Maarssenbroek is een uniek samenwerkingsverband in Maarssenbroek waaraan basisscholen en kinderopvangorganisatie KMN Kind & Co meedoen. De Brede School realiseert een breed scala aan mogelijkheden voor kinderen en hun ouders. Deze samenwerking is in 2003 tot stand gekomen op Duivenkamp op initiatief en met financiering van de gemeente Maarssen.

Het hele jaar door worden er allerlei naschoolse activiteiten aangeboden voor alle wijken uit Maarssenbroek. Dit varieert van sport tot cultuur en nog veel meer.
De activiteiten vinden plaats in ruimten van de school of de BSO en worden begeleid door deskundige docenten.
Er worden activiteiten aangeboden in blokken van meerdere weken, die regelmatig worden afgesloten met een voorstelling, presentatie of open les waar ouders van harte welkom zijn. Deelname is alleen mogelijk aan een gehele cursus, er zijn geen losse lessen mogelijk. Inschrijven gaat digitaal via www.kmnkindenco.nl/nsamaarssenbroek

Alle geplaatste kinderen krijgen bericht. Kinderen die helaas niet geplaatst kunnen worden, worden op een wachtlijst gezet en die zijn een volgende keer met voorrang aan de beurt. Ook zij ontvangen een bericht. Betalen gaat per Ideal.

Gaat uw kind op de cursusdag al naar BSO Blitsers dan is de deelname aan de Na Schoolse Activiteiten gratis. Uw kind wordt door de BSO-medewerkers begeleid bij de eventuele verplaatsing school – BSO – BSO. Opgeven voor de Na Schoolse Activiteiten gaat door middel van inschrijflijsten die op de BSO worden opgehangen.

U-pas
Kinderen met een U-pas kunnen zich per e-mail aanmelden bij Nick Vijlbrief: cfmaarssen@kmnkindenco.nl
Na ontvangst van een kopie of scan van de Upas kan het kind zonder betaling deelnemen aan de cursus van zijn/haar keuze.

BSO

Voor de Buiten Schoolse Opvang hebben we een mantelcontract met KMN Kind en Co. U dient uw kind daar zelf voor op te geven. Informatie vindt u op https://www.kmnkindenco.nl/bso/

error: Inhoud is beveiligd !!