Feesten en vieringen

ballonnenOok feesten en vieringen vormen een belangrijk onderdeel van het schooljaar. Zo wordt bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest ieder jaar uitgebreid gevierd. Er wordt een thema gekozen waar het feest omheen wordt opgebouwd. We sluiten aan bij het thema van het Sinterklaasjournaal van de NOS. In de weken voor 5 december wordt dit thema in de verschillende groepen verder uitgewerkt.
De groepen 1 t/m 4 vieren dit feest gezamenlijk met na afloop een cadeautje van de Sint. De groepen 5 t/m 8 vieren het feest met zelfgemaakte surprises in de klas.

Als katholieke school besteden we veel aandacht aan Kerstmis en Pasen. In het stukje ‘Godsdienstlessen ‘ kunt U hierover nadere informatie vinden.

Een dag in het jaar viert de hele school de verjaar dagen van de leerkrachten. Dit gebeurt eerst in de eigen klas, waarna er een gezamenlijk programma is binnen of buiten de school.
We maken er elk jaar weer een hele gezellige dag van.

Aan het eind van het schooljaar hebben we een dank-je-wel-avond, om alle ouders te bedanken die ons het afgelopen schooljaar hebben geholpen. Zonder hun hulp zouden we al die leuke activiteiten voor de kinderen niet kunnen ondernemen en organiseren. We zijn dan ook erg blij met de ouderbetrokkenheid van De Wilde Wingerd.

error: Inhoud is beveiligd !!