Groep 3 van juf Marian en juf Nanda, Groep 4 van juf Mariëlle, Groep 5 van juf Kim, Groep 6 van juf Machteld en juf Linda, Groep 7 van juf Manon, Groep 8 van meester Gilbert, Nieuws

koningsspelen 2018 groep 3 t/m 8

Vrijdag 20 april werd voor de 4e keer de koningsspelen georganiseerd.
Voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 wordt ernaar gestreefd om de kinderen met verschillende sporten te laten kennismaken. Om een goed beeld te kunnen krijgen van een sport is het fijn om verenigingen hierbij te betrekken.

Dit jaar waren er 8 verschillende verenigingen die hun medewerking verleend hebben aan de koningsspelen en daar zijn wij best een beetje trots op.
OSM badminton (https://www.osmbadminton.nl/)
OSM jeugdatletiek (http://osm75-atletiek.nl/jeugd/)
Judo van Haarensport (op woensdagmiddag verzorgt hij de lessen in onze school)  (https://www.vanharensport.nl/?pagina=JUDO)
Volleybalvereniging VOC Maarssen (http://www.voc-maarssen.nl/)
tennisvereniging LTC Maarssen-Broeck (https://www.ltcm.nl/)
Rugby Stichting URC support Utrecht (http://www.utrechtrugby.nl/)
Pencak Silat Tiga Serangkai  (http://serangkai.nl/)

Alle kinderen hebben deelgenomen aan 4 verschillende clinics en de clinicleiders hebben allen op een zeer leuke enthousiaste sportieve manier hun sport onder de aandacht gebracht.
Het is misschien leuk om te weten dat wanneer uw kind nog op zoek is naar een sport er bij deze verenigingen gratis proeflessen gegeven worden, zo kunt u zelf ook zien of een sport geschikt is voor uw kind.

Verder worden wij op deze sportieve dag ook altijd geholpen door studenten van het ROC Midden Nederland. De 2e jaars studenten helpen bij de organisatie van de dag en nemen de leerkrachten op deze ochtend heel veel werk uit handen. Dit doen zij als voorbereiding op hun 3e jaar waarin zij de hele organisatie van de koningsspelen voor hun rekening moeten nemen. Een van de studentes verzorgde dit jaar de voetbalclinic, hieraan werd door de kinderen ook met veel enthousiasme deelgenomen.
Tevens komen 1e jaars studenten mee die assisteren bij de clinics of de spellen, zij kunnen op deze manier alweer een beetje sfeer proeven voor wat hen het volgende jaar te wachten staat.

Via deze weg willen wij de studenten van het ROC, de clinicleiders maar zeker ook alle ouders bedanken die het mogelijk maakten dat deze dag voor de kinderen een SUPER-dag werd.

 

  

error: Inhoud is beveiligd !!