Groep 1/2A van juf Sonja en juf Linda, Groep 1/2B van juf Patty en juf Sharon, Groep 3 van juf Marian en juf Nanda, Groep 4 van juf Mariëlle, Groep 5 van juf Kim, Groep 6 van juf Machteld en juf Linda, Groep 7 van juf Manon, Groep 8 van meester Gilbert

afsluiting schooljaar met groep 1-2 van juf Linda en groep 7

Ongeveer 4 keer per jaar, voor een vakantie, sluiten we met de hele school een periode af door te kijken naar een presentatie van 2 groepen.

Deze keer was het de beurt aan groep 1-2 van juf Linda en groep 7 van juf Manon.
Om iedereen alvast in vakantie sferen te brengen hadden ze met elkaar 2 liedjes ingestudeerd. Niet zomaar liedjes maar een Spaans en een Engels liedje. Zowel de kleuters als groep 7 genoten hier zichtbaar van.

Dit jaar hebben we op school boomwrackers aangeschaft. Met deze kleurige buizen kun je leuke muziekstukken spelen en al meerdere groepen hebben menig liedje hiermee begeleid.
Tijdens het optreden lieten de kinderen zien dat je het ook heel goed met z’n tweeën kunt doen, de kleuters waren een goede hulp voor de kinderen uit groep 7.

Tot slot hadden enkele kinderen van groep 7 ook nog een hoorspel geoefend en uit de zaal klonk regelmatig een lachsalvo omdat er grappige dingen in het verhaal gebeurde.

Foto’s van dit optreden kunt u vinden achter de inlog.

error: Inhoud is beveiligd !!